Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sapun natural pentru copii cu musetel 90g
10 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Contine: ulei de masline macerat cu musetel, ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de ricin, unt de shea, infuzie de musetel

Este un sapun creat special pentru copii, din ingrediente 100% naturale, care curata pielea cu blandete, o hranesc si previn iritatiile.

Este un sapun fara parfum, hranitor, calmant si antibacterian. Poate fi folosit atat pentru piele cat si pentru par.
Musetelul, cunoscut in popor si ca Romanita, contine ulei eteric, glucide, vitamina B1 si C, acizi organici, colina, chamazulen si minerale (calciu, zinc, fosfot, siliciu, mangan, cupru, fier etc.). Musetelul este una dintre cele mai folosite plante medicinale din lume pentru rolul sau in calmarea si catifelarea pielii.

Florile de musetel au proprietati antiinflamatorii, antiseptice, analgezice, antispastice, antialergice, sudorifice, emoilente, anestezice locale si cicatrizante. Musetelul prezent in acest sapun, va calma, vindeca si proteja pielea impotriva bacteriilor.
Sapunul nu contine uleiuri esentiale si este potrivit atat pentru copii, cat si pentru cei care nu tolereaza aroma uleiurilor esentiale, dar care vor sa se bucure de proprietatile minunate ale unui sapun fabricat manual exclusiv din uleiuri vegetale.
Sapunul pentru copii poate fi folosit cu succes si de catre mamele cu tenul sensibil si/sau uscat, intrucat compozitia acestuia curata delicat fata si corpul si hidrateaza si netezeste pielea.

Este un sapun fara parfum (fara ulei esential), fara coloranti si intaritori cosmetici.
Sapunul este disponibil momentan numai in forma dreptunghiulara.

Cititi intotdeauna cu atentie descrierea si eticheta produsului inainte de a-l utiliza!

0770534261 - Comenzi telefonice
Din Gura in Gura